info@budelsetv.nl

De Budelse Tennisvereniging

Sportief & Gezellig!

Cranendonckse Kampioenschappen 2019.

  • artikel

Beste leden,

De 4 Cranendonckse tennisverenigingen, TC de Braken, TV Dorplein, TC Maarheeze en Budelse TV, organiseren dit jaar alweer voor de achtste keer de Cranendonckse tenniskampioenschappen. Starten doen we met de disciplines dames en heren dubbel, week 1 van 17 tot en met 24 maart, gevolgd door enkel en mixed in week 2, van 24 tot en met 31 maart. De wedstrijdorganisatie probeert onze leden, maar ook die van de andere Cranendonckse verenigingen, weer te enthousiasmeren voor dit evenement. We spelen dit jaar in 3 klassen, te weten de KNLTB sterktes 4 en 5, 6 en 7, alsmede 8 en 9. Mocht je graag mee willen doen in een van deze klassen maar heb je, weet je, geen partner voor het dubbelspel, meld je dan a.u.b. toch aan. Jaarlijks hebben we individuelen die toch graag willen "dubbelen" en we zo proberen we iedereen aan een partner te helpen. Daarnaast is het ook zo dat je een partner van buiten Cranendonck mag vragen als je zelf lid bent van een van de 4 bovengenoemde verenigingen.

Op de websites van de 4 organiserende verenigingen zijn de inschrijfformulieren te downloaden om in te vullen en daarmee in te schrijven. Deze kun je verzenden naar de wedstrijdorganisatie, e-mail cranendonckse@gmail.com. Dit is ook het adres waar je met eventuele vragen terecht kunt.

Online inschrijven kan natuurlijk ook weer via toernooi.nl. Zie voor de eerste week dames- en herendubbel: https://www.toernooi.nl/sport/... en voor de tweede week, enkelspel en mixed dubbel: https://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=7768EAA8-2282-477B-BA26-FFDDC6D2B480.

Doe mee zodat we er met zijn allen weer een gezellig, spannend en sportief toernooi van maken.

Namens de toernooi organisatie

Ralf, Inge, Evert, Joost, Tino en Stefan

Artikel door: harm06/03/2019

TAGS:

Laatste nieuws

Uitnodiging Feestelijke Opening Verbouwd Tennis Paviljoen

Vrijdag 5 april a.s. om 20.00u

Lees meer...

Activiteitenkalender 2019

Lees meer...

Cranendonckse Kampioenschappen 2019

Tip! Alle leden kunnen deelnemen, goede voorbereiding op de competitie!

Lees meer...