info@budelsetv.nl

De Budelse Tennisvereniging

Sportief & Gezellig!

In memoriam Bert Everaers.

  • artikel

Afgelopen week hebben we het zeer verdrietige nieuws gekregen van het overlijden van Bert Everaers. Bert is 55 jaar oud geworden. Bert was al geruime tijd ziek en zou op 25 januari beginnen aan een nieuwe behandeling. Helaas is het zover niet gekomen.

Bert was al sinds zijn vroege jeugd lid van BTV, en stond veelvuldig op de baan met zijn vrienden. Later is hij actief in onze vereniging geweest in tal van functies. Hij heeft vele toernooien georganiseerd en was zeer actief bij de organisatie van talloze activiteiten voor de jeugd. Hij was als bestuurslid 13 jaar lang verantwoordelijk voor Technische zaken. Bert was ook de drijfveer achter de samenwerking tussen de volleybalclub en de tennisvereniging. Bert was erelid van BTV.

Bert was altijd een rustige en vriendelijke man. Hij kon met iedereen goed opschieten en heeft vele vriendschappen opgebouwd bij onze vereniging.

Bert, bedankt voor je inzet en je vriendelijkheid.

 

De crematie van Bert is op woensdag 31 januari om 17:00 uur in het crematorium in Heeze, Somerenseweg 120 te Heeze. Geen of weinig bloemen, maar een donatie aan de Johan Cruyff Foundation was de wens van Bert.

Bert komt zondag naar huis in de Tuinstraat 3. Hier is gelegenheid om persoonlijk afscheid van hem te nemen op zondag tussen 14:00 en 16:00 uur en tussen 19:00 en 21:00 uur en op dinsdag tussen 19:00 en 21: 00 uur.

Artikel door: harm27/01/2018

TAGS:

Laatste nieuws

Benoeming van ereleden

Huub Verstappen & Martin Honcoop zijn benoemd als ereleden van de Budelse Tennisvereniging.

Lees meer...

Speelschema en baanindeling KNLTB Voorjaarscompetitie 2018

Programma KNLTB voorjaarscompetitie 2018

Lees meer...

End-Of-Spring Toernooi 2018

De opvolger van het combinatietoernooi. Gegarandeerd een gezellig tennisweekend. Jij doet toch ook mee?

Lees meer...