Aanmelding KNLTB Voorjaarscompetitie 2020

18 november 2019


De KNLTB najaarscompetitie 2019 zit er weer op. Enkele teams hebben tot op de laatste speeldag meegedaan om het kampioenschap. Met name de jeugdteams hebben het goed gedaan, waarbij het "groene"team het kampioenschap daadwerkelijk veilig heeft kunnen stellen, wat betekent dat het jeugdbeleid dat we een aantal jaren geleden hebben ingezet zijn vruchten begint af te werpen. Bij veel seniorenteams stond voornamelijk de gezelligheid voorop.

Nu het eind van 2019 snel dichtbij komt is het voor mij tijd om vooruit te kijken naar de inschrijvingen voor de KNLTB voorjaarscompetitie 2020. Hopelijk kunnen we weer op jullie enthousiasme rekenen en gaan veel van jullie inschrijven.

Graag ontvang ik zo spoedig mogelijk van alle tennissers die graag competitie willen spelen een berichtje, dan ga ik kijken of we je kunnen indelen in een leuk team. Mocht je meer informatie willen, dan hoor ik dat ook graag.

Ik zou de teamcaptains van afgelopen voorjaarscompetitie en de najaarscompetitie van 2019 willen vragen om als team in te schrijven. Zouden jullie de spelers willen vragen of ze ook dit jaar weer doorgaan met competitie spelen? Graag ontvang ik ook van hen spoedig de teamsamenstelling. Aanmelden via: [email protected]

Speeldata VJC2020 - Senioren + jeugd
Speeldata VJC2020 - Jeugd + tenniskids 

Nieuwscategorieën