Afronding KNLTB Competities 2021

07 november 2021


KNLTB Competities 2021
De KNLTB Competities voor senioren, junioren en tenniskids zit er weer op. Hier en daar wordt er buiten de reguliere kalender nog een inhaalwedstrijd gespeeld.

Als we terugkijken naar de start van de competitie, waar we flink hebben moeten puzzelen om volwaardige teams op de been te krijgen, kunnen we concluderen dat we een leuke en succesvolle periode hebben afgerond. Op de laatste speeldag streden nog 3 teams voor het kampioenschap.

Het herenteam kon op de laatste speeldag al halverwege de dag het kampioenschap gaan vieren. Het damesteam en 1e gemengde team moesten tot de laatste minuut strijden voor de hoogste trede.
Bij de dames leidde dit tot een 2-2 tussenstand in wedstrijden, waar de laatste damesdubbel de doorslag ging geven. Helaas werd deze wedstrijd in een super-tiebreak verloren.
Het gemengde team maakte het eveneens spannend tot de laatste wedstrijd. Zij speelde de laatste wedstrijd tegen hun directe concurrent om het kampioenschap, waardoor een 3-2 winst zou volstaan voor het winnen van de competitite. Na 4 wedstrijden stond hier ook een 2-2 tussenstand op het scorebord, waardoor de laatste wedstrijd de beslissing zou geven. Helaas werd de mix verloren, waardoor de directe concurrent over het Budelse teaam heen ging in de eindstand.

Ondanks het mislopen van 2 kampioenschappen hebben de teams er in ons paviljoen een leuk feestje van gemaakt samen met het team dat wel kampioen wist te worden. Er wed zelfs na het tennissen nog om de prijzen gespeeld tijdens een potje bierpong!

Marc, Frank, Rob, Tommy, Teun, Patrick, Norri, Marc en invaller Erik, Gefeliciteerd met het behaalde kampioenschap.

 

Nieuwscategorieën