Cranendonckse Wintercompetitie

05 augustus 2020


Cranendonckse Wintercompetitie

Doe ervaring op en speel mee met de Cranendonckse Wintercompetitie.
Ook dit jaar wordt de traditionele Cranendonckse Wintercompetitie weer georganiseerd.
Ieder jaar augustus gaat de organisatie van start om van dit toernooi een succes te maken.
Het toernooi bestaat al bijna 25 jaar en in de hoogtijdagen was het een hele klus om alle teams in te delen, want het was een doorslaand succes. De laatste jaren zien we het aantal teams teruglopen en dat is zonde. We hebben nog steeds voldoende inschrijvingen om er een leuk toernooi van te maken, maar we willen meer! Want hoe meer teams er mee willen doen, hoe eenvoudiger het wordt om een mooie indeling te maken. Op die manier kan iedereen op zijn eigen niveau deelnemen en dat verhoogt de gezelligheid. Daarom willen we jullie oproepen om mee te doen met dit gezellige toernooi.

Voor degenen die niet bekend zijn met het concept:
de Wintercompetitie Cranendonck is een regionale competitie waaraan teams uit de omgeving van Cranendonck kunnen meedoen.
Iedere maand, beginnend het derde weekend van oktober, worden door de teams 2 wedstrijden gespeeld van een uur met daartussen een uur rustpauze. In maart eindigt de competitie met een finaledag. Op de finaledag word je verwend met een lunch en er zijn leuke prijzen te winnen. De wedstrijden worden gespeeld op verschillende sportparken in de regio. Het is een leuke manier om in de winter je conditie enigszins op peil te houden en om eens ergens anders te spelen.

Je kunt je inschrijven per team van minimaal 4 personen in de categorieën. dames, heren of mix.
Inschrijving is gratis. De wedstrijden worden in principe gespeeld op de derde zaterdag van de maand. Afhankelijk van de weersomstandigheden kunnen de wedstrijden een week worden uitgesteld. We gaan uit van vaste teams, maar indien nodig, mogen invallers van hetzelfde niveau worden ingezet.

Deze competitie bestaat al jaren en het blijkt een succesformule, zeker ook vanwege het recreatieve karakter. Iedereen wil winnen maar het is vooral een gezelligheidstoernooi. Je leert tijdens dit toernooi mensen kennen uit de hele regio en je speelt iedere maand tegen een ander team.
Iedereen kan meedoen als je maar minimaal met zijn vieren bent. Je wordt zoveel mogelijk op je eigen niveau ingedeeld, dus ook voor beginners is het een mooi toernooi om ervaring op te doen. Je hebt tijd om in te schrijven tot 20 augustus a.s.

Doe gezellig mee, een keer per maand twee wedstrijden spelen, dat moet toch kunnen.
Stuur een mail naar [email protected] met de namen van de teamleden en de n.a.w. gegevens van de captain en we heten je van harte welkom. Ook vinden we het fijn om te weten op welk niveau je speelt. Als je nog geen wedstrijdervaring hebt, kunnen we ook daarmee rekening houden.

De planning van de eerste wedstrijddag wordt omstreeks begin oktober doorgestuurd naar de captains.

Vriendelijke groet,
Organisatie Wintercompetitie Cranendonck
Inge Rensen

Nieuwscategorieën