End-of-Summer 2020

05 augustus 2020


End-of-Summer toernooi

Het End of Summer dames- en herendubbeltoernooi gaat door! Weliswaar in een andere opzet dan jullie de laatste jaren van ons gewend zijn. Maar wij willen dankzij de versoepelde corona maatregelen jullie als tennisliefhebbers toch graag bij elkaar brengen. Het is ons gelukt om een toernooi neer te zetten die aan alle richtlijnen voldoet. Hier hebben we natuurlijk wel deelnemers voor nodig.

Het toernooi vindt plaats van woensdag 27 augustus t/m zondag 31 augustus en is toegankelijk voor iedereen vanaf 16 jaar. Vanwege de maatregelen zullen er extra beperkingen gelden, maar samen maken we er toch een gezellig toernooi van.

Aanpassingen die dit jaar worden doorgevoerd:

  • Wedstrijden vinden plaats binnen tijdsblokken van 75 minuten
  • Tussen alle wedstrijden is 5 minuten tijd ingepland om te wisselen van spelers/banen. 
  • Er is geen officiële eindstand per categorie en dus ook geen prijsuitreiking

Zoals jullie van ons gewend zijn zal ook dit jaar het EOS toernooi een leuk toernooi zijn met een gezellige sfeer op ons corona-proof terras waar kan worden genoten van een hapje en een drankje. Wat ditmaal niet kan is de vrijdagavondhappening. Wij kunnen eenvoudigweg niet zo veel mensen tegelijk op het complex aanwezig laten zijn.

De inschrijving is vanaf vandaag geopend. Geef je op door het bijgevoegde formulier in te vullen en dit via mail te sturen naar [email protected]. Ook als je geen partner hebt kun je inschrijven. Wij gaan dan op zoek voor je.

Sluitingsdatum voor inschrijving is vrijdag 22 augustus.

Let op: De organisatie behoudt zicht het recht om naar eigen inzicht de wedstrijden in te plannen. Uitgangspunt is dat iedereen leuke wedstrijden speelt. Daar gaan we ons best voor doen !

We verwelkomen jullie, onze leden, dan ook graag in Budel Dorplein tijdens dit alternatieve End of Summer toernooi!

Met vriendelijke groet,
Bestuur TV Dorplein

Nieuwscategorieën