Grote ClubActie

05 augustus 2020


Grote Clubactie

Als bestuur hebben we besloten om dit jaar deel te nemen aan de Grote Clubactie. Hier mee willen we extra inkomsten creëren in deze moeilijke tijd, 80% van de opbrengst van de loten komt direct ten goede aan onze club.

Zaterdag 19 september gaat de Grote Clubactie 2020 van start en wij willen dat op de volgende manier organiseren.

 • We willen onze jeugdleden vragen minimaal 5 loten te verkopen. Meer is natuurlijk ook
  mogelijk en heel fijn. Degene die de meeste loten verkoopt krijgt een mooie prijs!
  De jeugdleden die training hebben zullen via de trainer benaderd worden, anderen worden direct benaderd. Zij ontvangen informatie en een verkoopboekje. Meer informatie over het boekje hieronder.
 • De senioren kunnen zelf loten kopen via onze website, waar we een link op zullen plaatsen. Hiermee kun je zelf online loten bestellen. Daarnaast kun je deze link delen met familie, vrienden en kennissen.
 • We zullen via de site ook superloten aanbieden. Dit zijn 50 loten, die je als competitieteam, bedrijf of particulier in een keer kunt kopen.

Op de website van de Grote Clubactie kun je veel meer informatie vinden.

Hoe werkt het verkopen van de loten met het verkoopboekje:
Het verkoopboekje biedt de mogelijkheid om loten te verkopen op de manier die bij onze leden past. Ongeacht op welke manier er loten worden verkocht via het verkoopboekje, het grootste voordeel is dat de leden niet met contant geld over straat hoeven. Handmatig of digitaal het eenmalige machtigingsformulier laten invullen?
Het handmatig invullen van het boekje is de methode die al jaren wordt ingezet. Het laten scannen van een QR-code is een extra optie. De keuze is natuurlijk aan de koper.

Nieuw dit jaar is dat voor je deelnemende leden automatisch een persoonlijke QR-code wordt
aangemaakt in de ‘Mijn Grote Clubactie’ omgeving. Na het printen op een etikettenvel plak je ze op de voorkant (over de standaard QR-code) van het verkoopboekje. Zo gaan de kopers direct naar de persoonlijke verkooppagina van de verkoper en hoeft niet eerst de club en verkoper gezocht te worden.

Voordelen van digitaal loten verkopen met het verkoopboekje:
De vereniging….

 • Hoeft minder machtigingen in te voeren, de koper doet dit nu zelf. De koper kan online de verkoper van de club selecteren, doordat de vereniging vooraf de verkopende leden uploadt in ‘Mijn Grote Clubactie’ (de digitale verenigingsomgeving). Daarbij worden automatisch alleen de voor- en teamnaam van de verkoper getoond.
 • Heeft minder foutief ingevoerde machtigingen (door onduidelijkheden in het handschrift) en zal een afname zien in storneringen.

De verkoper….

 • Kan op de achterzijde van het boekje afvinken hoeveel loten (online en handmatig) hij/zij heeft verkocht.
 • Kan op veilige afstand de QR-code op de voorkant van het boekje laten scannen.
 •  

De koper…

 • Heeft voortaan een keuze (online of handmatig)
 • Ontvangt zijn lotnummer(s) per e-mail.
 • Houdt privégegevens letterlijk in ‘eigen hand’.
 • Wordt makkelijk geïnformeerd over de trekking en loterijuitslag. Ziet de realtime stand van de lotenverkoop, doordat deze zichtbaar is in ‘Mijn Grote Clubactie’

Een filmpje over het verkopen vind je hier.

Hopelijk kunnen wij met de verkoop van de loten wat extra inkomsten genereren om zo de clubkas in deze moeilijke tijd weer te spekken. We hopen dat onze jeugdleden veel loten zullen verkopen aan ouders, opa en oma, oom en tante, familie en vrienden, maar ook dat onze oudere leden de weg naar de verkooplink op onze site.

Nieuwscategorieën