Nieuwsbericht Juli 2020

12 juli 2020


Beste leden,

Inmiddels hebben de meeste versoepelingen van het kabinet er toe geleid dat we op ons tennispark weer gebruik kunnen maken van alle faciliteiten. Activiteiten worden weer opgestart en alles lijkt weer een beetje normaal te worden.


Naleven van de maatregelen
Zoals als jullie wellicht al weten is het clubhuis weer geopend. Het protocol waar iedereen zich aan moet houden is aangeplakt op de deur van de hal, schuifdeur terras en ligt bij de bar. Dit protocol is gebaseerd op protocollen van de KNLTB, Horeca Nederland, RIVM en is afgestemd met de gemeente.

De basis regel is 1,5m afstand. Maar ook dat er geen zitplaatsen zijn aan de bar en dat er binnen maximaal een hoge tafel van 4 en een hoge tafel van 6 is opgesteld. Onder de overkapping mogen maximaal 12 personen plaatsnemen (dit hoeft niet per se aan 3 tafels echter minimaal 1,5m afstand van elkaar). Verder zijn er nog 4 zitplaatsen aan de houten picknicktafel.

We merken dat deze regels niet door iedereen worden nageleefd en dat er “eigen” rechter wordt gespeeld. Omdat het bestuur de gezondheid van de leden aan het hart gaat en omdat niet naleven van de regels zoals opgesteld in de protocollen de club een boete kan opleveren van maximaal € 4.500,- verzoeken we jullie je aan deze regels te houden. Constateren wij dat dit, na dit bericht, nog niet gebeurt kunnen we niets anders dan het clubhuis weer sluiten en dit zou in onze ogen zonde zijn.


Inlooptrainingen
Tegelijkertijd met het zomerabonnement hebben we ook de inlooptrainingen weer nieuw leven ingeblazen. Door omstandigheden zijn de inlooptrainingen iets later gestart dan gepland, maar vanaf heden wordt er elke donderdagavond een inlooptraining georganisereerd voor volwassenen. Bij voldoende aanhoudende interesse zal de inlooptrainingen de hele zomerperiode doorlopen en bestaat de mogelijkheid om dit hierna als reguliere training toegevoegd worden aan de cyclus.

Het trainingstijdstip zal vermoedelijk van 19.00-20.00 uur zijn met eventueel de mogelijkheid voor een groep van 20.00-21.00 uur. De exacte data en tijdstippen van de groepstrainingen kunnen rechtstreeks met de trainer Edwin Vissers besproken worden.

Voor het deelnemen aan de trainingen heb je een strippenkaart nodig. Deze strippenkaart kost € 45,- en is in te wisselen bij 5 trainingen. Mocht je onverhoopt een keer niet kunnen deelnemen aan een inlooptrainingen is dat geen probleem. Je behoud dan gewoon het aantal strippen op je kaart.

De trainingen worden gegegeven door een professionele gecertificeerde trainer. 
Edwin Vissers
+31 6 55 11 71 38
[email protected] 

 

Via deze weg willen wij jullie nogmaals allemaal vragen het verstand te gebruiken mbt de corona-maatregelen die wij op ons tennispark hanteren. Mocht je zien dat leden zich niet aan de maatregelen houden kan je hen daar direct op aanspreken. We moeten er samen voor zorgen dat we dit leuke spelletje kunnen blijven spelen.


Sportieve groet,
Bestuur BTV

Nieuwscategorieën