Nieuwsbericht November 2020

18 november 2020


Beste leden,

Hierbij een korte update van actueel nieuws en lopende activiteiten om jullie zo goed mogelijk te informeren over de vele ontwikkelingen die zich in kort tijdsbesprek opvolgen.

 

Grote Clubactie

Dit jaar doen we als vereniging mee aan de Grote Clubactie. We hopen hiermee geld op te halen voor onze vereniging om de jeugd te ondersteunen en onderhoud te doen op het park. Zeker in deze tijd waar we te maken hebben met vele onzekerheden door de Corona-crisis kunnen we financieel wel een steuntje in de rug gebruiken.

De jeugdleden hebben inmiddels allemaal een boekje gekregen met de vraag of ze minimaal 5 loten kunnen verkopen.
Dit is al een groot succes, er zijn al ruim 400 loten verkocht. Goed voor bijna €1000,-

"Onze jeugdleden hebben dus het goede voorbeeld gegeven, nu is het aan de senioren om dit aantal naar grotere hoogte te brengen. Wat zou het mooi zijn als we bij onze eerste deelname al meteen 500 loten weten te verkopen".

Mocht het je door het jaar heen niet lukken om als vrijwilliger de club te helpen tijdens een bardienst of andere activiteit, dan is dit ook de ideale mogelijkheid om op een andere manier jouw bijdrage te leveren voor de toekomst van onze club.

Voor degenen die nog geen lot gekocht hebben:
Je kan online loten kopen, via deze link: https://lot.clubactie.nl/lot/budelse-tv/300424

Een lot kost €3,00 en hiervan komt €2,40 ten goede aan de club. We willen jullie oproepen een of meerdere loten te kopen bij een jeugdlid of via de link, en deze link te delen met familie en vrienden. Er zijn diverse prijzen te winnen, meer hierover op de website van De Grote Clubactie.

Het is mogelijk om t/m 30 november je loten te kopen, dus doe het snel.

Dank voor jullie ondersteuning.

 

Vrij tennissen en tennislessen

N.a.v. de recente persconferentie van het kabinet zijn de aangescherpte Corona-maatregelen weer beëindigd. Dit heeft ook weer een positieve uitwerking op onze mooie tennissport.

Vanaf donderdag is het weer toegestaan om met 4 personen tegelijk buiten te sporten. Dubbelpartijen is dus weer toegestaan. Houdt je hierbij wel nog steeds aan de basismaatregelen > 1,5m afstand van elkaar, ook als dat betekent dat je een bal moet laten gaan.
We zullen het online reserveringssysteem weer aanpassen, zodat jullie vanaf morgen weer reserveringen kunnen maken voor dubbelpartijen.

Tennislessen voor junioren tm 17 jaar mogen met een groepsgrootte van max. 8 personen plaatsvinden (excl. trainer). Senioren tennislessen mogen weer plaatsvinden in groepen van 4 personen per baan (excl. trainer). Dit betekent dat we weer op de normale trainingsbanen de lessen kunnen voorzien en dat dit geen belemmering meer hoeft te zijn voor het vrij tennissen. Uiteraard houden we ons hier ook aan de basismaatregelen van Corona.

 

Bestuur BTV

Nieuwscategorieën