Nieuwsbericht September 2020

30 september 2020


Beste leden,

Hierbij op de valreep nog even de nieuwsbrief van September. Hij heeft deze keer wat langer op zich laten wachten, omdat er op vele fronten continue nieuwe ontwikkelingen waren die we uiteindelijk in één bericht aan jullie willen verspreiden.
De Grote Clubactie is gestart, je kan weer stemmen op onze club via de Rabo Clubsupport, de zeer succesvolle pilot van de zomerabonnementen willen we een vervolg geven, maar ook de KNLTB Competitie 2020 is gestart en heeft ook alweer te maken met de beperkingen van de nieuwe corona-maatregelen.

 

Grote Clubactie

Als bestuur hebben we besloten om dit jaar deel te nemen aan de Grote Clubactie. Hier mee willen we extra inkomsten creëren in deze moeilijke tijd, 80% van de opbrengst van de loten komt direct ten goede aan onze club.

Zaterdag 19 september is de Grote Clubactie 2020 van start gegaan en wij hebben dat op de volgende manier georganiseerd.

  • Onze jeugdleden hebben inmiddels allemaal een boekje loten gekregen en wij hebben ze verzorcht minimaal 5 loten te verkopen. Meer is natuurlijk ook
    mogelijk en heel fijn. Degene die de meeste loten verkoopt krijgt een mooie prijs!
  • De senioren kunnen zelf loten kopen via onze website of door op onderstaande link te klikken. Je kan deze link ook delen met familie, vrienden of kennissen, zodat ook zij loten kunnen kopen.
    Koop je lot door hier te klikken.
  • Een lot kost 3 Euro, hiervan komt 2,40 Euro ten goede aan de club. We willen jullie oproepen een of meerdere loten te kopen bij een jeugdlid of via de link, en deze link de delen met familie en vrienden.

Op de website van de Grote Clubactie kun je veel meer informatie vinden.

Hopelijk kunnen wij met de verkoop van de loten wat extra inkomsten genereren om zo de clubkas in deze moeilijke tijd weer te spekken. We hopen dat onze jeugdleden veel loten zullen verkopen aan ouders, opa en oma, oom en tante, familie en vrienden, maar ook dat onze oudere leden de weg naar de verkooplink op onze site vinden.

 

Rabo ClubSupport

Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken.

Met Rabo ClubSupport biedt de Rabobank kennis, netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Help jij onze club haar doel te behalen? 

Als lid bepaal jij namelijk of onze club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor de club & geweldig voor de buurt.

Vanaf 5 oktober kun jij je stem uitbrengen op onze club. Onze club is te vinden via deze link.

Opbrengst Rabo ClubSupport | vv Sweel


Zomerabonnement

De afgelopen maanden hebben we veel nieuwe leden (20) gebruik gemaakt van ons zomerabonnement. Zij hebben gedurende de periode juli t/m september gebruik kunnen maken van onze faciliteiten en kunnen deelnemen aan de inlooptrainingen die door Edwin Vissers gegeven werden.

Recentelijk zijn zij allemaal benaderd met een hele mooie aanbieding om hun lidmaatschap te verlengen. Voor de zomerabonnees die dit bericht gemist hebben.

Om nog langer te genieten van het tennisspel heeft BTV een unieke verlengingsactie. Als je nu je zomerabonnement verlengd tennist je de rest van 2020 gratis. Het nieuwe lidmaatschap loopt dan van 01-10-2020 tot 31-12-2021 en je betaalt alleen de contributie voor 2021. Dit is inclusief bondslidmaatschap bij de KNLTB zodat je ook kunt deelnemen aan toernooien en competities.

Voor junioren (t/m 23 jaar) bedraagt de jaarcontributie €50,00 en voor senioren €130,00 euro.  Je ontvangt dan in oktober 2020 de factuur voor de contributie. 

Mocht je gebruik willen maken van deze actie kan je een emailt (met digitale pasfoto voor het tennispasje) sturen naar [email protected].

We zijn momenteel in overleg met onze verenigingstrainer om ook de inlooptrainingen een vervolg te geven. Hierover hopen we leden, die hier afgelopen weken gebruik van hebben gemaakt, spoedig te kunnen informeren.


KNLTB competitie 2020

De KNLTB Competitie 2020 is inmiddels zo'n 2-3 weken op weg en volgens mij heeft iedereen zijn weg redelijk goed kunnen vinden binnen de corona-beperkingen die er zijn opgelegd.
Enkele teams staan er al goed voor en doen bovenaan mee in de poule, sommigen hebben wat harder te werken om de eerste punten binnen te halen.

Hopelijk heeft iedereen het plezier gevonden om er enkele leuke, sportieve weken van te maken, we hebben er lang op moeten wachten om weer grensoverschreidend wedstrijden te spelen.

Helaas hebben we afgelopen maandag gehoord dat het kabinet de landelijke maatregelen weer heeft aangescherpt. Een tweede corona-golf is op komst en ook wij als club dienen een bijdrage te leveren om deze golf zo spoedig ten einde te brengen. Dit lukt alleen als we het samen doen en hiervoor heeft de KNLTB een aangescherpt protocol opgesteld.

Via deze link zijn de meest recente maatregelen te bekijken.
Kort samengevat komt het er op neer:
- Trainingen, competitietennis en vrij tennisen kan nog steeds.
- Publiek is sinds dinsdag 29 september 18.00 uur niet meer toegestaan op het tennispark.
- Het paviljoen is gesloten, de baanverlichting, kleedruimten en toiletten zijn nog wel te gebruiken indien je in het bezit bent van een druppel-sleutel.
- Verlaat na het vrij tennissen, de training of een competitiewedstrijd zo snel mogelijk het tennispark.
- Vrij spelen is gewoon mogelijk. Hiervoor blijft gelden, reserveer vooraf online een baan, kom kort voor het geplande tijdstip naar de baan en verlaat het park direct na afloop. Dat geldt ook voor trainingen. Het is niet toegestaan dat spelers op het park blijven hangen, of dat ouders bij trainingen van hun kinderen komen kijken. Reserveer alleen een baan met de spelers die daadwerkelijk komen tennissen. We zien nog steeds dat wel eens reserveringen gedaan worden door 3 spelers en dat er uiteindelijk maar 2 spelers staan te tennissen. Dit is niet toegestaan. Voor enkelen is een tijdsblok van 45 minuten beschikbaar, voor dubbelen eeen tijdsblok van 90 minuten.
- Als het weer het toelaat kunnen de competitiewedstrijden doorgaan. Thuisspelende teams ontvangen de tegenstanders 10 minuten voor aanvang van de speeldag en kunnen na de ploeguitwisseling direct de baan op. Na afloop van de laatste wedstrijd verlaat iedereen zo snel mogelijk het park. Voor jeugdteams t/m 17 jaar geldt dat jeugdcoördinatoren, wedstrijdplanners, scheidsrechters/tellers bij thuiswedstrijden, coaches/begeleiders en ouders die moeten rijden naar uitwedstrijden onderdeel uit maken van het begeleidende team. Dat is toegestaan. Toeschouwers, zoals opa en oma, broertjes en zusjes zijn niet toegestaan.
- Uiteraard zijn de algemene ‘1.5 meter afstand’ regel en de hygiëneregels nog steeds van toepassing. Op 20 oktober worden de maatregelen geëvalueerd.

We gaan er vanuit dat iedereen deze maatregels naleeft en we ondanks de maatregelen de competitie toch tot een sportief en goed einde kunnen brengen.


Bestuur BTV

Nieuwscategorieën