SAVE THE DATE: 12 NOVEMBER 2023

25 oktober 2023


Nadat we in het verleden al eens heel succesvol zijn geweest met een BigMac-toernooi voor de jeugdleden en een familie-toernooi voor alle BTV'ers willen we nu deze succesformules bundelen tot één super leuk en gezellig ééndaags evenement. Dit ter afsluiting van de jeugdcompetities en om een gezellige warme start te maken met de najaarcyclus.

Het BigMac-Familietoernooi is een ééndaags dubbel/mix toernooi bestaande uit een kind en 18+er. Alle combinaties van meisjes, jongens, mama’s en papa’s zijn welkom. Broertjes en zusjes van onze BTV’ers mogen ook meedoen met papa of mama, maar ook opa en oma kunnen een middagje meespelen met hun 'klein’kind of een oom of tante met een neefje of nichtje. Ook een leuke combi! 

In de middag worden er wedstrijdjes getennist tegen leeftijdsgenoten en/of spelers van dezelfde speelsterkte, maar is er ruim voldoende tijd voor een hapje en een drankje. We sluiten de middag af met overheerlijke hamburgers!

Met de bundeling van deze activiteiten belooft het een ontzettend leuke combinatie van tennis en gezelligheid te worden. 
Hopelijk mogen wij jullie allemaal verwelkomen op ons tennispark om deel te nemen, of een kijkje te komen nemen.

Het evenement staat gepland op zondag 12 November 2023.
We willen starten rond 14.30 uur en de dag afsluiten rond 18.30 uur.
(Het exacte tijdstip stellen we vast als het aantal deelnemers bekend is. We zullen iedereen hierover tijdig informeren)

Via onderstaande link kunnen alle jeugdleden het inschrijfformulier digitaal invullen, zodat wij weten op hoeveel deelnemers we kunnen rekenen. Laten we met alle BTV-ers en familie een ontzettend leuke middag van maken.
 

Nieuwscategorieën