Update Corona-maatregelen: Buitensporten met 4 personen > Dubbelen is weer toegestaan

18 november 2020


Beste leden,

N.a.v. de recente persconferentie van het kabinet zijn de aangescherpte Corona-maatregelen weer beëindigd. Dit heeft ook weer een positieve uitwerking op onze mooie tennissport.

Vanaf donderdag is het weer toegestaan om met 4 personen tegelijk buiten te sporten. Dubbelpartijen is dus weer toegestaan. Houdt je hierbij wel nog steeds aan de basismaatregelen > 1,5m afstand van elkaar, ook als dat betekent dat je een bal moet laten gaan.
We zullen het online reserveringssysteem weer aanpassen, zodat jullie vanaf morgen weer reserveringen kunnen maken voor dubbelpartijen.

Tennislessen voor junioren tm 17 jaar mogen met een groepsgrootte van max. 8 personen plaatsvinden (excl. trainer). Senioren tennislessen mogen weer plaatsvinden in groepen van 4 personen per baan (excl. trainer). Dit betekent dat we weer op de normale trainingsbanen de lessen kunnen voorzien en dat dit geen belemmering meer hoeft te zijn voor het vrij tennissen. Uiteraard houden we ons hier ook aan de basismaatregelen van Corona.

Bestuur BTV 

Nieuwscategorieën