info@budelsetv.nl

Professioneel verzorgde tennis training

De snelste manier om uw spel te verbeteren!

Informatie tennis trainingen.

Informatie trainingen

De trainingen bij de Budelse tennisvereniging (BTV) worden georganiseerd door Patrick Tennis, onder leiding van de trainer Patrick van Haaften. De trainingen bij BTV zijn toegankelijk voor alle leden van BTV, maar ook leden van TC Maarheeze, TC De Braken, en TV Dorplein kunnen zich inschrijven voor de trainingen bij BTV, mits ze hiervoor geen gelegenheid hebben bij hun eigen vereniging.

Meer informatie over trainingen en inschrijven werkt kan via http://www.patricktennis.nl. De inschrijving en contributie voor het lidmaatschap van BTV wordt door de vereniging zelf georganiseerd. Informatie hierover vindt u hier.

Vanaf April 2018 geldt een speciaal aanbod voor nieuwe leden, zie onderstaande poster. 

De groepstrainingen voor volwassenen worden verzorgd op alle doordeweekse ochtenden van 9.00 uur tot 12.00 uur, en alle doordeweekse avonden vanaf 18.30 uur tot 22.30 uur. In de groepstrainingen worden, afhankelijk van het niveau de verschillende technische en tactische vaardigheden van het tennisspel geoefend.

Voor vragen over de aangeboden trainingspakketten, of andere trainingsmogelijkheden neem dan s.v.p. contact op met Patrick van Haaften (06-24193543 / p.haaften@chello.nl).

patricktennis.png#asset:402

Het laatste Nieuws.

 • Uitnodiging Feestelijke Opening Verbouwd Tennis Paviljoen

  Vrijdag 5 april a.s. om 20.00u

 • Activiteitenkalender 2019

 • Cranendonckse Kampioenschappen 2019

  Tip! Alle leden kunnen deelnemen, goede voorbereiding op de competitie!

 • Bert Everaers Toernooi 2019

  Het openingstoernooi voor het seizoen 2019! Jij doet toch ook weer mee?

 • Nieuw: Interne competitie!

  Wil jij fit blijven deze herfst? Dat kan! November start onze nieuwe, flexibele interne competitie!

 • Herfsttoernooi

  Ook dit jaar organiseren wij het gezellige herfsttoernooi. Doe jij ook mee?

 • Hussel tennis - Elke maandagavond!

  Elke maandagavond. Voor leden en niet-leden. Alle speelsterktes!

 • Wintercompetitie

  Het is nog zomer, maar je kunt je nu al opgeven voor de Wintercompetitie. Jij doet toch ook mee?

 • Benoeming van ereleden

  Huub Verstappen & Martin Honcoop zijn benoemd als ereleden van de Budelse Tennisvereniging.

 • Speelschema en baanindeling KNLTB Voorjaarscompetitie 2018

  Programma KNLTB voorjaarscompetitie 2018

Tennislessen door

Onze trainers

Denis Pront

denis-pront_190325_142904.png#asset:452

Denis Pront is al 19 jaar eigenaar van de Cambrinus Bar in Budel. Hij tennist al 40 jaar waarvan 6 jaar op het hoogste niveau bij het Melkhuisje in Hilversum. Zijn andere hobby is golfen, daar heeft hij ook les in gegeven. In zijn vrije tijd doet hij leuke dingen met zijn gezin. 

Patrick van Haaften

patrick_van_haaften.png#asset:241

Patrick heeft al sinds zijn vroege jeugd een enorme passie voor tennis. Het is zijn lust en zijn leven. Het na de middelbare school behalen van z’n trainerslicentie aan het CIOS Sittard was dan ook een vanzelfsprekende stap. Hierna volgde de studie Sport, Economie en Communicatie in Tilburg. Het geven van tennistrainingen naast de studie was een leerzame aanvulling. Na zijn studie verhuisde Patrick naar Haarlem om fulltime aan de slag te gaan bij Sportfondsen Nederland. Na 10 jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, kwam Patrick weer in aanraking met het trainersvak. De switch was snel gemaakt, en sinds 2009 is Patrick dus weer gedreven aan de slag als tennistrainer om te doen wat hij het liefst doet: zijn passie voor tennis delen met én overbrengen op anderen.

Dick van Gestel

dick_van_gestel.png#asset:179

Al meer dan 20 jaar de trainer van de Budelse Tennisvereniging. Dick traint jong en oud met veel plezier. Als Dick niet op de tennisbaan is dan vind je hem in de sportschool als personal trainer. Zijn vrije tijd spendeert hij met zijn vrouw en kinderen of je vind hem op de baan tijdens een competitiewedstrijd of toernooi!