Terug naar overzicht

Start-of-Competiton toernooi

Budelse Tennisvereniging Paviljoen
28-3-2020 14:00 - 29-3-2020 01:00
Ferry Smolders

Waar we al jaren gewend zijn de KNLTB voorjaarscompetitie op de laatste speeldag af te sluiten met een gezellige BBQ gaan we dit jaar de voorjaarscompetitie ook gezamenlijk starten. Tijdens een voobereidingstoernooi op zaterdag 28 maart gaan alle competitieteams van BTV de strijd met elkaar aan, zowel op de baan als daarnaast.

Tijdens een gezellig, maar sportieve tennismiddag kunnen alle competitiespelers op elkaar ingespeeld raken en zich voorbereiden op de komende 7 speeldagen van de competitie. Mocht je die dag tot de conclusie komen dat je nog niet helemaal competitie-proof bent, dan is Planet of Tennis aanwezig om ervoor te zorgen dat je de laatste aanpassingen aan je materiaal kan doen, een paar tennisschoenen, kleding, een racket of grip kan aanschaffen.

Na het tennissen gaan we de sportieve strijd gewoon voortzetten in het paviljoen tijdens de Quiz-Night. Alle competitieteams zijn deze avond als team ingeschreven, maar hier zijn alle leden, vrienden en familie ook welkom om als team deel te nemen aan de quiz.

  Terug naar overzicht