Sleutel aanvragen

SLEUTEL AANVRAGEN VOOR LICHTBEDIENING?.

U wilt een sleutel aanvragen voor bediening van de lichten? Dat kan op de volgende manier:

  1. U betaalt een borg via de bank (rekeningnr. NL26RABO0109568265) onder vermelding van "naam en borg sleutel". Het bedrag is €22,50. Graag ook een email sturen naar de sleutelbeheerder om te melden dat u een sleutel heeft besteld en de borg heeft voldaan. 
  2. Bij verlies graag direct melding maken bij de sleutelbeheerder. De sleutel wordt dan geblokkeerd. Indien u een nieuwe sleutel wilt aanvragen kan dat op dezelfde manier, daarvoor betaalt u dan €22,50. U behoudt wel het recht op de borg van €22,50. 
  3. Als u de sleutel wilt inleveren en uw borg terug wilt, neemt u contact op met de sleutelbeheerder en geeft u de sleutel terug. Zodra de sleutelbeheerder de sleutel heeft zal de borg worden teruggestort. Geeft u a.u.b. ook uw rekeningnummer door voor het terugstorten van de borg. Er zijn nog maar een beperkt aantal sleutels dus graag wel inleveren zodat deze opnieuw kunnen worden uitgegeven.
  4. Indien onderling een sleutel wordt doorgegeven, geef dit dan door aan de sleutelbeheerder, zodat er een juiste administratie is en dat de borg terugbetaald kan worden aan de juiste persoon. 

Indien u ook toegang tot het paviljoen wil om iets te drinken na afloop is dit ook mogelijk,  graag dan eventjes contact opnemen met de sleutelbeheerder zodat e.e.a. kan worden toegelicht hoe dit werkt.

De sleutelbeheerder is op dit moment: Joost Smolders te bereiken per email : [email protected]