Tennistrainingen

De trainingen bij de Budelse tennisvereniging (BTV) worden gegeven door onze professionele tennistrainer Lennart van Campen. Lennart is in het bezit van de A- en B-licentie.

De trainingen bij BTV zijn toegankelijk voor alle leden van BTV, maar ook leden van TC Maarheeze, TC De Braken, en TV Dorplein kunnen zich inschrijven voor de trainingen bij BTV, mits ze hiervoor geen gelegenheid hebben bij hun eigen vereniging.

De groepen worden zoveel mogelijk ingedeeld op niveau, zodat jij hard kan trainen en veel plezier kan maken terwijl je beter leert tennissen. 

Heeft dit jouw interesse gewekt, schrijf je dan snel in via onderstaand inschrijfformulier!
Inschrijfformulier voorjaarslessen


Trainingen junioren
Bij BTV trainen de junioren in 2 cycli:
- voorjaarscyclus > april t/m september
- najaarcyclus > oktober t/m maart
De jeugdtrainingen zijn na schooltijden op maandag en dinsdag tussen 16.00 - 20.00 uur.
Kosten voor de jeugdtrainingen zijn inbegrepen bij een all-in abonnement en bedragen €100,- per cyclus bij een kennismakingsabonnement (1e jaar) en €125,- per cyclus bij de volgende jaren.
Facturatie verloopt via BTV.

Per april 2024 gaat de facturatie ondergebracht worden bij de tennisschool van Lennart van Campen.

Training senioren
Bij BTV trainen de senioren in meerdere cycli van ca. 10 weken.
De groepstrainingen voor volwassenen worden verzorgd op maandagavond en dinsdagavond van 20.00 - 22.00 uur. Daarnaast is er ook een mogelijkheid om te trainen op donderdag tussen 9.00 en 14.30 uur.
In de groepstrainingen worden, afhankelijk van het niveau, de verschillende technische en tactische vaardigheden van het tennisspel aangeleerd.

De eerst volgende cyclus start vanaf 8 april 2024. Afhankelijk van de groepsgrootte zullen de kosten voor een trainingcyclus van 10 lessen tussen de €125,- (4 pers.) en €70,- (8 pers.) zijn.
Er wordt 10 weken getraind, op 1 tijdstip, iedere keer dat de banen bespeelbaar zijn. In verband met uitval van de les door onvoorziene omstandigheden is er 1 inhaalweek gepland.

Meer informatie over trainingen en inschrijven kan via [email protected]