Tennistrainingen

De trainingen bij de Budelse tennisvereniging (BTV) worden georganiseerd door onze professionele tennistrainer Lennart van Campen. De trainingen bij BTV zijn toegankelijk voor alle leden van BTV, maar ook leden van TC Maarheeze, TC De Braken, en TV Dorplein kunnen zich inschrijven voor de trainingen bij BTV, mits ze hiervoor geen gelegenheid hebben bij hun eigen vereniging.

Training junioren
De jeugdtrainingen zijn na schooltijden op maandag en dinsdag tussen 16.00 - 21.00 uur.

Training senioren
De groepstrainingen voor volwassenen worden verzorgd op maandagavond van 21.00 - 22.00 uur en dinsdagavond van 21.00 uur tot 22.00 uur.
In de groepstrainingen worden, afhankelijk van het niveau de verschillende technische en tactische vaardigheden van het tennisspel aangeleerd.

Inlooptrainingen
Bij voldoende animo wordt er op maandagavond inlooptraining gegeven door Lennart.
Hiervoor hoeft geen langdurig abonnement afgesloten te worden of voor een volledige cyclus van ca. 17 lessen betaald te worden.
Middels het 'inloop-principe', bij afname van een strippenkaart (5 strippen voor € 50,00), kan je op maandagavonden deelnemen aan de tennisles.
Deze lessen zijn vooral bedoeld voor beginnende tennissers of recreatieve tennissers die op specifieke oefeningen willen trainen om net een beetje beter te worden. Het is ook de ideale gelegenheid om in contact te komen met andere beginnende tennissers.

Strippenkaarten kunnen afgenomen worden bij de tennistrainer.

Meer informatie over trainingen en inschrijven kan via [email protected].