Terug naar overzicht

Wintercompetitie

Budelse Tennisvereniging Paviljoen
14-10-2019 00:00 - 31-3-2020 00:00

Zoals ieder jaar wordt midden in de zomer de organisatie van de Wintercompetitie al weer opgestart. We willen jullie graag aanmoedigen om dit jaar mee te doen met dit gezellige toernooi. Voor degenen die niet bekend zijn met het concept:

de Wintercompetitie Cranendonck is een regionale competitie waaraan teams uit de omgeving van Cranendonck kunnen meedoen.
Iedere maand, beginnend het derde weekend van oktober, worden door de teams 2 wedstrijden gespeeld van een uur met daartussen een uur rustpauze. In maart eindigt de competitie met een finaledag.
De wedstrijden worden gespeeld op verschillende sportparken in de regio. Het is een leuke manier om in de winter je conditie enigszins op peil te houden en om eens ergens anders te spelen tegen andere spelers.
Je kunt je inschrijven per team van minimaal 4 personen in de categorieën. dames, heren of mix. Inschrijving is gratis. De wedstrijden worden in principe gespeeld op de derde zaterdag van de
maand. Afhankelijk van de weersomstandigheden kunnen de wedstrijden een week worden
uitgesteld. We gaan uit van vaste teams, maar indien nodig, mogen invallers van hetzelfde niveau worden ingezet.
Deze competitie bestaat al jaren en het blijkt een succesformule, zeker ook vanwege het recreatieve karakter. Iedereen wil winnen maar het gaat vooral om de gezelligheid.
Iedereen kan meedoen als je maar minimaal met zijn vieren bent. Je wordt op je eigen niveau ingedeeld, dus ook voor beginners is het een mooi toernooi om ervaring op te doen. Je hebt tijd om in te schrijven tot 1 september a.s..


Doe gezellig mee, een keer per maand twee wedstrijden spelen, dat moet toch kunnen.
Stuur een mail naar [email protected] met de namen van de teamleden en de n.a.w. gegevens van de captain en we heten je van harte welkom. Ook vinden we het fijn om te weten op welk niveau je speelt. Als je nog geen wedstrijdervaring hebt, kunnen we ook daarmee rekening houden.
De planning van de eerste wedstrijddag wordt omstreeks begin oktober doorgestuurd naar de captains.

Vriendelijke groet,
Organisatie Wintercompetitie Cranendonck
Inge Rensen

  Terug naar overzicht